Loading

THE CONCEPT

UNDERSTANDING
YOU
TH

Let’s face it. The universe and all of its problems revolve around us: academic life, friendship, family, love and career.

 

Luckily, we understand what it means to be you.

 

We know you like best friends know each other’s favorite song.

We know what you need, and we know what you want.

 

Together we’ll conquer the universe.

Through thick and thin, we’ll always be there for you and your skin.

 

 

 

THE CONCEPT

We understand that even youthful skin in the perfect condition could age horribly fast if not being treated well.

 

Early treatment and early protection are needed to minimize and prevent further complications.

 

We offer you effective yet affordable regimens to protect and maintain your youthful skin. Our doctors will provide skin analysis to identify what your skin truly needs and tailor the simple regimen, consisting of treatments and products, accordingly.

THE CONCEPT

DERMIES
TREATMENT
CON
CEPT

 

 

PURIFY

As we go through our daily activities, pollution, dead skin cells, and bacteria clog our skin pores. These clogged pores can lead to skin problems such as acne, dullness, roughness and many others. Our PURIFY treatment cleans your skin far deeper than regular wash, unclogging those clogged pores.

REVITALIZE

While an earlier treatment is a crucial step to cure skin complications, it’s pointless if you don’t take care of your skin regularly. That is why we have our REVITALIZE products that you can use daily to preserve your youthful and healthy skin constantly, preventing any future skin problems.

PROTECT

Even the healthiest skin needs protection from the likes of sun exposure and environmental pollution. PROTECT products complete our whole regimen. Used together with our Revitalize products, Protect products effectively keep your youthful skin healthy in any environment.

THE CONCEPT

PATIENTS
JOUR

NEY
  • CHECK IN for registration
  • UNCOVER YOUR SKIN by cleansing your face
  • CLICK to snap your skin photo
  • Wait and YOU’LL BE CALLED
  • Dermies are ready to ANALYZE and TREAT you
  • Listen to learn how to use the products and get them!

THE TREATMENT

BRIGHT
AND
GLOW
PURIFY
  • INFRARED PHOTOPURIFYING stimulate new skin cells, also reduce skin inflamation.
  • PRIME PURIFYING is deep cleanse treatment to exfoliate the dead skin cells that stimulate new skin cells, then brighten the dull & rough skin.

THE TREATMENT

BASIC COSMETIC

Our cosmetics functions not only to promote attractiveness, but also as a protection from sun’s harmful UVA-UVB rays.

THE TREATMENT

CLEAR
AC
NE

PURIFY

PURIFY

  • BLUE PHOTOPURIFYING treats active acne by killing acne-inducing bacteria.
  • INFRARED PHOTOPURIFYING reduces skin inflammation.
  • GENTLE PURIFYING is deep cleanse treatment to help removing comedones and oil from the pores, peeling off dead skin cells, and killing acne-inducing bacteria.

REVITALIZE & PROTECT

The products, as part of the regimen, combine the use of CLEAR ME series and prescription products, which can be utilized as daily treatment as well as protection from acne and oily skin.

BASIC COSMETIC

Caring for acne-prone skin requires extra attention. Our cosmetic is non-acnegenic and non-comedogenic. They won’t clog in your pores and, therefore, won’t cause you skin complications.

THE TREATMENT

SEN
SI
TIVE

PURIFY

PURIFY

INFRARED PHOTOPURIFYING speeds up the skin healing process, which in turn, helps reducing skin inflammation.

PURIFY

REVITALIZE & PROTECT

COMFORT YOU series and prescription products are formulated specifically to be daily treatment as well as protection for the dry or very dry skin type, which tends to be sensitive.

BASIC COSMETIC

Our cosmetics contain insensitive protection for dry skin condition from sun’s harmful UVA-UVB rays and at the same time, still maintain the skin’s health.

OUR
PRODUCT
BY SKIN NEED
PRODUCT TYPE
PRODUCT REVIEWS
CLEAR ME - Acne Control Serum

CLEAR ME - Acne Control Serum


Serum ini cocok banget untuk kulit aku yg berjerawat

Aku rekomendasikan bgt serum ini karna bikin kulit wajah aku lembut, jerawat juga langsung hilang stelah pake ini jd ga berminyak lagi muka ku. jd sukaaa bgt, recomend bgt deh pokonyaaaa
Yes, I'd recommend this product
Erika pramesti
CLEAR ME - Acne Control Serum

CLEAR ME - Acne Control Serum


SERUM KECE ????

Suka banget sama serum ini , cepat menyerap & hasilnya matte jadi tidak membuat kulit wajah tambah minyakan Ampuh banget mengurangi jerawat & minyak di kulit wajah Kemasannya juga simple banget tinggal di tuang yg bisa di atur dikit banyak pakainya
Yes, I'd recommend this product
Fransisca Bonarto
CLEAR ME - Deep Cleanser Scrub  for Very Oily & Acne Prone Skin

CLEAR ME - Deep Cleanser Scrub for Very Oily & Acne Prone Skin


TERASA BERSIH BANGET ??

Teksturnya gel & di dalam gelnya ada butiran scrubnya yg imut2 & scrubnya ini pas di aplikasikan tidak kasar loh jadi nyaman banget , kulit2 mati juga rontok pelan2 , wajah terasa bersih banget ??
Yes, I'd recommend this product
Fransisca Bonarto
CLEAR ME - Acne Control Serum

CLEAR ME - Acne Control Serum


SERUM KECE ????

Suka banget sama serum ini karena cepat menyerap & hasilnya matte saat di aplikasikan ke kulit wajah , jadi tidak membuat wajah seperti minyakan. Serum ini juga ampuh banget menahan minyak & membantu mengurangi jerawat di wajahku. KECE BANGET
Yes, I'd recommend this product
Fransisca Bonarto
CLEAR ME - Cleanser Scrub for Oily & Acne Prone Skin

CLEAR ME - Cleanser Scrub for Oily & Acne Prone Skin


produk ini dengan packaging yang simple mudaj dibawa kemana mana dan tentunya kekinian

produk ini sangat nyaman dan cocok dikulit saya yang cenderung berjerawat membersihkan kedalam pori pori membuat wajah menjadi segar, lembut, tidak kusam dan tentunya jerawat bye.. selain itu jg tidak membuat wajah menjadi kering
Yes, I'd recommend this product
Wieni Nur Septriani
HELLO GLOW - Radiance Serum

HELLO GLOW - Radiance Serum


REALLY WORKS ON ME! MAKE MY SKIN BRIGHTER????

Just got this product from the Beauty Journal x Dermies giveaway. 1st time trying this brand also this product. I can not give a review till I empty it a whole bottle. Can't imagine that it works on me. I feel like my face getting brighter and shinin
Yes, I'd recommend this product
Rahmi Syahputri
TESTIMONIALS
Fransisca Bonarto

Fransisca Bonarto

29 April 2020 | Makeup Artist
Dermies penyelamatku ???? Aku pakai hampir 2 bulan & wajahku jauh lebih baik.. Jerawat cepat kempes & kering , minyak berkurang , noda bekas jerawat memudar & wajah lebih cerah.. Aku pakai serangkaian khusus acne & rutin ya biar hasilnya maksimal ????
Auliah suhaeri putri

Auliah suhaeri putri

29 April 2020 | Jatikramat
Halo teman aku mau testi produk DERMIES nihh,jadi kemarin aku dapet free gift loh dari DERMIES aku milih HELLO GLOW RADIANCE SERUM wah dah namanya aja pasti tau kan buat apaa?Yaa benar buat mencerahkan kulit wajahmu.Aku suka bgt sama produk ini
Vicky Rizky Nurlestari

Vicky Rizky Nurlestari

29 April 2020 | Mahasiswa
Bener-bener sesuka itu sama semua produknya dermies! Dari mulai facial wash, serum, moisturizer, night cream, sunblock semuanya cocok buat tipe kulit aku yang acne prone skin hwaa jatuh cinta bgt selain itu harganya jg terjangkau bgt nih worth to buy
Silmi Rahadiana Putri

Silmi Rahadiana Putri

29 April 2020 | Mahasiswa
Aku punya tipe kulit yang kering, jadinya sering terlihat kusam. Jadi aku coba Hello glow radiance serum.Pas aku coba, serum ini terasa ringan dan cepat menyerap. Dengan pemakaian rutin, terasa banget kulit jadi cerah dan gak kusam lagi. Ter love deh
Azhyra Rana Pinasthika

Azhyra Rana Pinasthika

29 April 2020 | Mahasiswa
Dulu tipe kulitku kering dan kusam, semenjak konsultasi ke Dermies, aku dikasih beberapa produk yang emang sesuai dengan tipe kulitku. Aku paling suka Hello Glow Radiant Serum, karna serumnya kulitku jadi cerah, gak jerawatan, glowing dan sehaat!??????
VIDEOS

UPDATE

Stay in Touch, Stay Healthy, Live Positively
Gengs, Enggak kerasa udah memasuki bulan puasa. Ketika artikel ini di-publish, kira-kira sudah puasa hari keberapa, ya? Terus apakah di antara kalian ada yang masih bisa inget udah berapa lama kalian #dirumahaja?

UPDATE

Insecurity dan Krisis Kepercayaan Diri: Dermies Kasih Bekal Biar #PedeMaksimal!
Pagi ini kamu bangun dalam keadaan lelah. Sudah kurang tidur karena harus bangun dini hari untuk sahur, lemburan tugas sekolah sampai rasanya kurang umur, kamu juga tiba-tiba terbayang pas lebaran nanti ketemu keluarga besar bakal ditembak sama rentetan pertanyaan-pertanyaan yang makin lama makin bi

UPDATE

Skin Brightening Booster: Tingkatkan Daya Tahan Tubuh, Cegah Virus dan Kulit Lebih Cerah
Dermies berharap seburuk apa pun perasaan kalian, sejatuh apa pun kalian ke jurang yang paling dalam, kalian tetap bisa menjaga kesehatan. Ini serius. Soalnya kalian tau sendiri kan, ya, akhir-akhir ini seluruh dunia–bahkan enggak cuma di Indonesia–lagi diselimuti kekhawatiran yang teramat sangat ka

UPDATE

Kulit Terawat untuk Kamu yang Ingin Lebih Percaya Diri
Gengs, kalian pasti nyadar kalau di tahun 2020 ini aplikasi TikTok semakin hype di kalangan anak muda. Dermies tebak, kamu pun pasti termasuk salah satu dari sekian banyaknya millenials yang juga ngikutin trend beragam challenge goyangan ala TikTok, atau paling enggak, minimal pernah sekali aja ikut

 

CONTACT