Loading

THE CONCEPT

UNDERSTANDING
YOU
TH

.

 

 

 

THE CONCEPT

We understand that even youthful skin in the perfect condition could age horribly fast if not being treated well.

 

Early treatment and early protection are needed to minimize and prevent further complications.

 

We offer you effective yet affordable regimens to protect and maintain your youthful skin. Our doctors will provide skin analysis to identify what your skin truly needs and tailor the simple regimen, consisting of treatments and products, accordingly.

THE CONCEPT

DERMIES
TREATMENT
CON
CEPT

 

 

PURIFY

REVITALIZE

.

PROTECT

THE CONCEPT

PATIENTS
JOUR

NEY
  • CHECK IN for registration
  • UNCOVER YOUR SKIN by cleansing your face
  • CLICK to snap your skin photo
  • Wait and YOU’LL BE CALLED
  • Dermies are ready to ANALYZE and TREAT you
  • Listen to learn how to use the products and get them!

THE TREATMENT

BRIGHT
AND
GLOW
PURIFY
  • .
  •  

THE TREATMENT

BASIC COSMETIC

.

THE TREATMENT

CLEAR
AC
NE

PURIFY

PURIFY

  • BLUE PHOTOPURIFYING treats active acne by killing acne-inducing bacteria.
  • INFRARED PHOTOPURIFYING reduces skin inflammation.
  • GENTLE PURIFYING is deep cleanse treatment to help removing comedones and oil from the pores, peeling off dead skin cells, and killing acne-inducing bacteria.

REVITALIZE & PROTECT

The products, as part of the regimen, combine the use of CLEAR ME series and prescription products, which can be utilized as daily treatment as well as protection from acne and oily skin.

BASIC COSMETIC

Caring for acne-prone skin requires extra attention. Our cosmetic is non-acnegenic and non-comedogenic. They won’t clog in your pores and, therefore, won’t cause you skin complications.

THE TREATMENT

SEN
SI
TIVE

PURIFY

PURIFY

INFRARED PHOTOPURIFYING speeds up the skin healing process, which in turn, helps reducing skin inflammation.

PURIFY

REVITALIZE & PROTECT

COMFORT YOU series and prescription products are formulated specifically to be daily treatment as well as protection for the dry or very dry skin type, which tends to be sensitive.

BASIC COSMETIC

Our cosmetics contain insensitive protection for dry skin condition from sun’s harmful UVA-UVB rays and at the same time, still maintain the skin’s health.

OUR
PRODUCT
BY SKIN NEED
PRODUCT TYPE
PRODUCT REVIEWS
COMFORT YOU - Gentle Facial Wash  for Dry & Very Dry Skin

COMFORT YOU - Gentle Facial Wash for Dry & Very Dry Skin


Ini terbaik banget! sabun cuci muka favorit aku

Pake sabun muka ini cocok buat kulit kering. Bener bener lembut dan gak ada rasa ketarik2 setelah cuci muka! kulit jadi kenyal lembab enak bangettt sukaaakkk
Yes, I'd recommend this product
Azhyra Rana Pinasthika
COMFORT YOU - Gentle Facial Wash  for Dry & Very Dry Skin

COMFORT YOU - Gentle Facial Wash for Dry & Very Dry Skin


produknya keren

dengan gentle facial wash for dry and very dry skin ini, kulit jd lembab, lembut, halus, hanya dengan pemakaian dalam 1 minggu
Yes, I'd recommend this product
RISYA ANINDITA ADRIL
COMFORT YOU - Gentle Facial Wash  for Dry & Very Dry Skin

COMFORT YOU - Gentle Facial Wash for Dry & Very Dry Skin


Satu-satunya Pencuci Muka yang Cocok dengan kulit saya

Produk Face Wash dari Drugstore , online store bahkan produk skincare lainnya tidak ada yang cocok, kebanyakan membuat kulit saya kering dan akhirnya menimbulkan jerawat. Sudah Lebih dari 1 tahun pake ini #DermiesTestimoni #RekomendasiSkinCare
Yes, I'd recommend this product
Bobby Rizky Hakiki
CLEAR ME - Facial Wash PH Balanced

CLEAR ME - Facial Wash PH Balanced


Facial Wash Andalanku Banget ! Terbaik !

Suka banget sama Facial Wash ini !!! cocok buat kulit aku yg berminyak, formulanya juga gentle dan gak bikin kulit kering abis dipake.. Bakalan repurchase terus sih fix.
Yes, I'd recommend this product
Lisa
TESTIMONIALS
Ruddy M Salam

Ruddy M Salam

14 June 2020 | WNI
Dari semua produk, Clear Me Deep Cleanser Scrub jadi andalan gue dalam melawan minyak dan jerawat yang ilang timbul terus kaya gebetan. Dijamin setelah cuci muka bakal bikin #PedeMaksimal karena bikin seger dan nyaman kaya kamu. #DermiesSquadReview
Putri Annisa Intan

Putri Annisa Intan

13 June 2020 | Mahasiswa
Pake rangkaian for acne skin dan hasilnya bener2 nyata ga bikin breakout sama sekali, dokter dan staff disini jg ramah banget, tempatnya juga nyaman dan selalu ada promo buat mahasiswa hehe. Pokonya makasi bgt dermies udh nyiptain produk sebagus inii
Nanda Wiyatie

Nanda Wiyatie

03 May 2020 | Freelancer
Serum Acne Clear Me TOP. Pake malem, bangun tidur muka mate, no kilap minyak. Pedahal baru pake beberapa kali. So far cocok untuk jenis kulitku yang Acne Porne. Gak kalah penting, teksturnya nggak lengket, agak cair, nyaman untuk diaplikasikan. Love!
Fransisca Bonarto

Fransisca Bonarto

29 April 2020 | Makeup Artist
Dermies penyelamatku ???? Aku pakai hampir 2 bulan & wajahku jauh lebih baik.. Jerawat cepat kempes & kering , minyak berkurang , noda bekas jerawat memudar & wajah lebih cerah.. Aku pakai serangkaian khusus acne & rutin ya biar hasilnya maksimal ????
Auliah suhaeri putri

Auliah suhaeri putri

29 April 2020 | Jatikramat
Halo teman aku mau testi produk DERMIES nihh,jadi kemarin aku dapet free gift loh dari DERMIES aku milih HELLO GLOW RADIANCE SERUM wah dah namanya aja pasti tau kan buat apaa?Yaa benar buat mencerahkan kulit wajahmu.Aku suka bgt sama produk ini
Vicky Rizky Nurlestari

Vicky Rizky Nurlestari

29 April 2020 | Mahasiswa
Bener-bener sesuka itu sama semua produknya dermies! Dari mulai facial wash, serum, moisturizer, night cream, sunblock semuanya cocok buat tipe kulit aku yang acne prone skin hwaa jatuh cinta bgt selain itu harganya jg terjangkau bgt nih worth to buy
VIDEOS

 

OUR CLINIC

CONTACT